0522 – 235 990 info@degildegroep.nl

Historie

De Gilde Groep is opgericht in 2006 maar de directie is sinds 1993 actief in de bouw, elektrotechniek, installatietechniek, maritieme sector en technische diensten.

Erwin Altena is verantwoordelijk voor de business unit elektrotechniek en werktuigbouw. Alfred Nanninga is verantwoordelijk voor de business unit Bouw & Civiel. Eric Visser is naast de rol van DGA verantwoordelijk voor de backoffice en finance.

Wij vormen een hecht team met een grote passie voor vakmanschap. Elke dag gaan wij voor de beste werkomgeving voor vakmensen en samen ontwikkelen wij ons voortdurend om onze klanten een ongekende waarde te bieden.

Visie en Missie

Visie

Binnen de bouw en technische sector volgen innovaties elkaar in een snel tempo op en zijn er nationaal en internationaal grote en snel opvolgende conjunctuur wisselingen. Wij geloven dat door specialisatie en grensoverschrijdende ketensamenwerking de kracht van deze golfbewegingen omgezet kan worden in groei voor de innoverende gepassioneerde bedrijven.

 

Missie

De Gilde Groep gaat voor de beste werkomgeving voor vakmensen die onze passie voor vakmanschap delen en onze klanten een ongekende waarde bieden.
De Gilde Groep is PASSIE VOOR VAKMANSCHAP!

 

Ambities

  • Top werkgever voor vakspecialisten.
  • Beste presterende specialist in Bouw & Techniek.
  • Waarde creatie door innovatie.