0522 – 235 990 info@degildegroep.nl

jij bent het visitekaartje van De Gilde Groep bij de klant, als monteur E&I ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit op onze projecten. Je werkt zelfstandig of in een team aan projecten in de procesindustrie; oil & gas, (petro) chemie en levensmiddelenindustrie maar ook in de infratechniek (midden- en hoogspanning).

Jouw taken

 • Zelfstandig aansluiten van motoren en machines aan
 • Zelfstandig aansluiten van instrumentatie (zoals; flowmeters, frequetieregelaars, PLC’s en kleppen)
 • Zelfstandig kalibreren, reviseren en repareren van instrumentatie
 • Zelfstandig of in een team inspecteren en controleren
 • Assisteren bij opstarten en/of inbedrijfstellen van installaties
 • Assisteren bij testen van instrumentatieloops en circuittesten
 • En, uiteraard, kun je tekening lezen.

 

Wat vragen wij van jou

 • Een opleiding richting de Elektrotechniek of Mechatronica (EMBI, TBI , OMEI of vergelijkbaar)
 • Ervaring in de procesindustrie
 • Bekend met PLC techniek
 • Bekend met mechanisch werk, pneumatiek en hydrauliek

Voldoe je niet volledig aan bovenstaande eisen maar spreekt de vacature je wel aan, bel ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij

Doordat De Gilde Groep beschikt over een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland, zijn wij in staat om jou een project op maat te bieden. Werk jij het liefste op een olie- of gasplant of juist liever in de levensmiddelen industrie, alles is mogelijk. Werk jij al jaren in de utiliteit en wil je een sprong maken naar de industrie of scheepbouw, dan bieden wij die mogelijkheid. Wij bieden een marktconform salaris en zorgen en voor dat jij je thuis voelt, de koffie staat altijd klaar.

Wie zijn wij

De Gilde Groep heeft passie voor vakmanschap en daarom kijken we verder dan je cv of diploma’s, de mens staat centraal. Wij weten wat je kwaliteiten zijn en hoe we deze het beste in kunnen zetten. Met collega’s binnen en buiten zorgen wij voor een perfecte afronding van de projecten bij onze klanten.

De Gilde Groep is specialist in de uitvoering van complexe en hoogwaardige bouwwerken in de (civiele) betonbouw. Onze expertise zit hem grotendeels in de betonbouw en we lopen voorop als het gaat om kennis, en zijn een krachtige organisatie die flexibel meebeweegt in projecten. Met een ervaren team van bouwspecialisten dragen wij zorg voor een planmatige, veilige en kwalitatieve uitvoering van projecten.

Werken bij De Gilde Groep betekent meebouwen aan aansprekende kunstwerken in de civiele betonbouw. Wij werken in opdracht van hoofdaannemers die op hun beurt werken voor Rijkswaterstaat, Pro-rail, provincies, gemeentes en bedrijven actief in de industrie. Wij werken met een vaste kern Nederlandse betontimmerlieden die bij De Gilde Groep vast in dienst zijn. Hierdoor blijft de vakkennis voor de branche behouden en realiseren wij samen mooie projecten voor de top 50 grote aannemers van Nederland.