0522 – 235 990 info@degildegroep.nl

De Freelance Gilde BV is het platform dat bemiddeld tussen een freelancer en een opdrachtgever. Veelal is de freelancer alleen of samen met een aantal collega’s freelancers verantwoordelijk voor de realisatie van een compleet of deel project. Een opdrachtgever besteed de complete uitvoering of deel hiervan uit aan de freelancer. 

Er wordt een door de belastingdienst goedgekeurde drie partijen modelovereenkomst tussen de opdrachtgever, de freelancer en De Freelance Gilde volledig gedigitaliseerd tot stand gebracht en ondertekend. Hierin worden verschillende checks uitgevoerd door De Freelance Gilde om te toetsen of het hier daadwerkelijk gaat om ondernemerschap in de verstandhouding. De verantwoording facturatie en betaling zijn tevens geautomatiseerd. De Freelance Gilde BV biedt hiermee voor Freelance ondernemers en opdrachtgevers de mogelijkheid om te ondernemen zonder allerlei papieren rompslomp.

Heeft u een project wat u wilt uitbesteden aan de Freelance Gilde of wenst u als freelancer een project te realiseren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

[[[["field7","contains"]],[["show_fields","field2"]],"and"],[[["field2","contains"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field11","contains"]],[["show_fields","field9"]],"and"]]
1 Step 1
Voorletters
Achternaam
Telefoon
Bedrijfsnaam
Ik wil graag
Uw vraag of aanvullende informatie...more details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft

U kunt ook contact opnemen doormiddel van onderstaande contactgegevens:

T.   +31 522 – 26 27 27

E.   info@defreelandegilde.nl

W.  www.defreelancegilde.nl

Als u al over inlog-gegevens beschikt, klik dan op onderstaande button.