0522 – 235 990 info@degildegroep.nl

jij bent het visitekaartje van De Gilde Groep bij de klant, als Elektromonteur Utiliteit ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit op onze projecten. Als specialist in de utiliteit lever jij kantoorpanden, hotels en ziekenhuizen perfect af. Dit doe je samen of in een team.

Jouw taken

  • Aan de hand van tekeningen sluit jij brandmeld-, alarm-, data-, telecom en camerasystemen aan
  • Je ben in staat om diverse licht – en krachtinstallaties aan te sluiten
  • Je sluit moeiteloos verligtingsarmaturen en doet de afmontage van schakemateriaal en WCD’s
  • Je bent in staat om kabeltrekkers aan te sturen, maar vindt het ook niet erg om zelf de handen uit de mouwen te steken


Wat vragen wij van jou

  • Een opleiding VBO, MSI, EMSI (of vergelijkbaar)
  • Je hebt ervaring in een gebouw gebonden omgeving
  • Je weet wat de mentaliteit in de utiliteit is en houdt dus van aanpakken

Voldoe je niet volledig aan bovenstaande eisen maar spreekt de vacature je wel aan, bel ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij

Doordat De Gilde Groep beschikt over een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland, zijn wij in staat om jou een project op maat te bieden. Heb je misschien nog niet veel ervaring in de utiliteit maar zou toch graag een sprong in het diepe willen maken, dan helpen wij je daar bij. Wij bieden een marktconform salaris en zorgen en voor dat jij je thuis voelt, de koffie staat altijd klaar.

Wie zijn wij

De Gilde Groep heeft passie voor vakmanschap en daarom kijken we verder dan je cv of diploma’s, de mens staat centraal. Wij weten wat je kwaliteiten zijn en hoe we deze het beste in kunnen zetten. Met collega’s binnen en buiten zorgen wij voor een perfecte afronding van de projecten bij onze klanten.

 

De Gilde Groep is specialist in de uitvoering van complexe en hoogwaardige bouwwerken in de (civiele) betonbouw. Onze expertise zit hem grotendeels in de betonbouw en we lopen voorop als het gaat om kennis, en zijn een krachtige organisatie die flexibel meebeweegt in projecten. Met een ervaren team van bouwspecialisten dragen wij zorg voor een planmatige, veilige en kwalitatieve uitvoering van projecten.

Werken bij De Gilde Groep betekent meebouwen aan aansprekende kunstwerken in de civiele betonbouw. Wij werken in opdracht van hoofdaannemers die op hun beurt werken voor Rijkswaterstaat, Pro-rail, provincies, gemeentes en bedrijven actief in de industrie. Wij werken met een vaste kern Nederlandse betontimmerlieden die bij De Gilde Groep vast in dienst zijn. Hierdoor blijft de vakkennis voor de branche behouden en realiseren wij samen mooie projecten voor de top 50 grote aannemers van Nederland.